Vahvojen työnantajabrändien ja onnistuneiden rekrytointien pohja asuu organisaation sisällä. Kun tiedät, mitä työntekijäsi ajattelevat organisaationne vahvuustekijöistä ja kehittämiskohteista, pystyt hyödyntämään tätä tietoa myös ulkoisen työnantajakuvan toteutuksissa.
.jpg?width=1200&height=1200&name=Postauspohjat%20(13).jpg)
Työntekijäkokemus, Employee Experience
Positiivinen työntekijäkokemus luo menestyviä yrityksiä ja hyvinvoivia osaajia - tutustua palveluihimme työntekijäkokemuksen vahvistamiseksi.
Työntekijäkokemus on tärkeä osa organisaation menestyksessä ja sitä voi ja pitää johtaa systemaattisesti. Työntekijäkokemuksen on tutkittu olevan yhteydessä organisaation tuottavuuteen, liikevaihtoon ja sitoutumiseen. Choice auttaa organisaatiotasi tunnistamaan työntekijäkokemuksenne vahvuudet ja heikkoudet. Tuemme työntekijäkokemuksen kehittämisessä ja henkilöstön sitoutumisessa.
Internal Employer Brand Indeksi (IEBI) - sisäisen työnantajabrändin vahvuusmittaus:
Internal Employee Brand Indeksi (IEBI) on tutkimus ja mittari, joka arvioi yrityksen työnantajabrändin vahvuutta sisäisestä näkökulmasta. IEBI perustuu 16 keskeiseen attribuuttiin, jotka kattavat laajasti työntekijäkokemuksen osa-alueita sekä ulkoisia kilpailutekijöitä.
Mittarin avulla yritykset voivat ymmärtää paremmin työntekijöidensä tarpeita, odotuksia ja kokemuksia työpaikasta. Tulokset auttavat suunnittelemaan toimenpiteitä yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi, työnantajabrändin vahvistamiseksi ja työntekijöiden sitouttamiseksi.
Tutkimus suositellaan toistettavaksi vähintään kerran vuodessa.
Työntekijälähettiläsohjelma:
Työntekijälähettiläisyys tarkoittaa suunnitelmallista ja konkreettista sisäistä viestintä- ja vaikuttajaohjelmaa, johon kutsutaan oma henkilöstö vapaaehtoisesti mukaan. Oikein toteutettuna työntekijälähettiläisyys auttaa sekä myynnin, asiakaskokemuksen että työnantajakuvan kehittämisen kanssa. Se on tapa konseptoida oman henkilöstön ajatuksia, näkemyksiä ja asiantuntijuutta uskottavasti ja aidosti. Palvelu voi sisältää:
- Työntekijälähettiläsohjelman konseptointi: nimeäminen, ydinviestit, visuaalisuus, sisällöt ja teemat, esihenkilöiden koulutus ohjelman sisäiseen myyntiin
- Sisällöntuotannon malli ja toteutustavan määrittelyn: mitä tuotetaan itse ja mitä kumppaneiden kanssa ja millaisella budjetilla?
- Sisäisen viestinnän ja innostamisen mukaan työntekijälähettiläisyysohjelmaan
- Työkaluja ja mallit sisällöntuotantoon ja -jakeluun - sisältötyöpajat ja -klinikat
- Palautteen keräämisen ja vaikuttavuuden mittaamisen
- Työyhteisövalmentajan sparrauksen alusta loppuun
Perehdytyksen muotoilu
Työntekijäkokemuksen muodostuminen alkaa jo ennen hakemuksen lähettämistä. Osaajat muodostavat organisaatiostasi ensivaikutelman jo hakuvaiheessa, mutta tärkeimmät askeleet otetaan ensimmäisinä viikkoina. Autamme asiakkaita muotoilemaan perehdytyksen sisällöt sekä formaatit ja koulutamme esihenkilönne perehdyttämisen prosessiin. Palvelu voi sisältää:
- Esihenkilöille ja/tai HR:lle suunnattuja perehdytyskoulutuksia
- Perehdytyksen polun muotoilua
- Perehdytykseen tarvittavia materiaaleja
- Työkaluja perehdytyksen onnistumisen mittaamiseen
- Perehdytyksen kontaktipisteiden määrittelyä
Asiakastarinoita
-
18.04.2025
Redo-konsernin muissakin maissa on herätty benchmarkkaamaan Suomen työnantajakuvatyötä
-
23.03.2025
Rakennusalan organisaatio löysi myyntijohtajan ja kasvatti osaajaymmärrystä
-
11.03.2025
Teollisuusalan organisaatio kehittää työntekijäkokemusta IEB-indeksin avulla
-
06.02.2025
Tukkukaupan organisaation rekrytointikumppanuus
-
02.02.2025
Energia-alan yhtiö HögforsGST:ssa työntekijöiden kokemus on tärkeä
-
02.02.2025
Pilvipalveluteknologian parissa toimiva Sulava hyödynsi toimihenkilövuokrausta